Tarifes

 

Vol en parapent biplaça a Catalunya.

  • Apliquem la mateixa quota durant tot l'any tant a l'estiu com durant la resta de l'any. El preu per saltar en parapent biplaça és de 70 €. Duració aproximada entre 25 i 35 minuts en funció de les condicions. (vol recomenat ).
  • Si preferixes un preu més ajustat per 50 € tens el vol llampec sortint de 400 metres i d’un maxim de 10 minuts. (incompatible amb video i fotos).
  • Si vols vídeo i fotografíes (USB inclós en aterrar) cal afegir 20 € (optatiu). Com a regal és perfecte.!!!!! No inclou el transport a l’enlairament que la majoria de gent fa amb el seu vehicle ja que la carretera està asfaltada. Tenim l'opció pagant 10€ per persona que ens pugin amb vehicle. Si ho fem amb el vostre vehicle heu de tenir en compte que el pilot i l’equip pugen amb vosaltres. Algú a de baixar el vehicle (que no voli). En tots els vols podem fer alguna maniobra acrobàtica. Pots gravar vídeo i fer fotos per poc més de manera que t'enduràs una experiència inolvidable.
 

Targeta regal / Vídeos i fotografies aèries

A Agerair et facilitem un servei per efectuar una filmació aèria del teu vol amb una càmera d'alta definició.

Podem efectuar una filmació aèria del teu vol amb una càmera d'alta definició. Et donarem un USB en acabar l'experiència amb el vídeo i les fotografies fetes. Ho podràs compartir amb qui vulguis.
Opcionalment i de forma gratuïta us podem enviar una targeta regal personalitzada al nom de qui ens digueu. És un regal personalitzat original i diferent que aquesta persona podrà gaudir quan vulgui.

Qui som  Contacte