Parapent a Àger

Parapent a Àger

Gaudeix dels nostres parapents a Àger

Agerair empresa dedicada a les activitats de vol en Parapent a Àger

En Agerair et donem l'oportunitat de gaudir d'un agradable passeig per l'aire. La nostra activitat de parapent a Àger és una activitat molt agradable i suau sense sensacions de caiguda fortes, encara que si el que busques són emocions fortes també podem fer acrobàcies. Els nostres pilots estan altament qualificats per al vol en parapent a Àger, amb 20 anys d'experiència i titulats per la Generalitat de Catalunya.

La nostra activitat en parapent a Àger consisteix en realitzar còmodes vols, realitzant un passeig per la vall enlairant-nos suaument perquè gaudeixis dels impressionants paisatges del Prepirineu Català. Durant el nostre vol en Parapent a Àger, podràs gaudir de paisatges com: Pantà de Canyelles, Congost de Mont-rebei, La plana de Lleida, Pantà de Camarasa, i molts paisatges més per recordar el teu passeig en parapent a Àger com una increïble experiència de la teva vida per recordar amb els teus amics i família.

No esperis més i truca'ns

A Àger estem al teu servei, pots trucar-nos al telèfon 692.470.153 o si ho prefereixes pots contactar amb nosaltres al nostre correu electrònic info@agerair.com, on podrem resoldre els teus dubtes sobre les nostres activitats de parapent a Àger.
No només ens avalen els nostres 20 anys d'experiència en vol i la nostra titulació oficial, a més tenim la confiança i l'entusiasme de tots els nostres clients en les nostres activitats en parapent a Àger.

Agerair empresa dedicada a les activitats de Parapent Ager