Parapent a Catalunya

Parapent a Catalunya

Parapent a Catalunya Activitat en parapent a Catalunya

Des de 1997 a Agerair gaudim amb tu d'un vol increïble. La nostra activitat de parapent a Catalunya és una activitat segura, molt agradable i suau sense sensacions de caiguda fortes, encara que si el que busques són emocions fortes els nostres pilots professionals poden realitzar acrobàcies. Els pilots estan altament qualificats per al vol en parapent a Catalunya, amb 20 anys d'experiència i titulats per la Generalitat de Catalunya i d'aviació civil.

La nostra activitat en parapent a Catalunya habitual consisteix a realitzar còmodes vols. La forma aerodinàmica del parapent permet enlairar lentament perquè gaudeixis dels impressionants paisatges que no oblidaràs el bell Prepirineu Català observat a vista d'ocell. A la zona de Catalunya tenim les millors zones a nivell mundial per a activitats en parapent. Realitzem els nostres vols en una vall molt segura sense obstacles o turbulències, amb el que t'assegurem que la teva activitat en parapent a Catalunya serà inoblidable.

Agerair empresa dedicada a les activitats de Parapent a Catalunya

Fes la teva reserva

Per reservar la teva experiència en parapent a Catalunya és molt senzill, només cal trucar al nostre número de telèfon 692 470 153 o si el que necessites és ajuda amb els teus dubtes pots enviar-nos un correu electrònic info@agerair.com, on els nostres professionals resoldran els teus dubtes sobre les nostres activitats de parapent a Catalunya. Pocs dies abans contactarem amb tu per concretar l'hora ja que depenem de les condicions climàtiques per assegurar una òptima experiència amb el nostre parapent a Catalunya.