Parapent a Lleida

Parapent a Lleida

Gaudeix dels nostres parapents a Lleida

A Agerair et donem l'oportunitat de gaudir d'un vol increïble. La nostra activitat de parapent a Lleida és una activitat molt agradable i suau sense sensacions de caiguda fortes, encara que si el que busques són emocions fortes també podem fer acrobàcies. Els nostres pilots estan altament qualificats per al vol en parapent a Lleida, amb 20 anys d'experiència i titulats per la Generalitat de Catalunya.

La nostra activitat en parapent a Lleida habitual consisteix a realitzar còmodes vols, realitzant un passeig per la vall enlairant suaument perquè gaudeixis dels impressionants paisatges com la plana de Lleida. A la zona de Catalunya tenim les millors zones a nivell mundial per a activitats en parapent.

Realitzem els nostres vols en una vall molt segura sense obstacles o turbulències, amb el que t'assegurem que la teva activitat amb parapent a Lleida serà inoblidable.

Agerair empresa dedicada a les vols en Parapent a Lleida

Fes la teva reserva

Per reservar la teva experiència en parapent a Lleida és molt senzill, només cal trucar al nostre número de telèfon 692 470 153 o si ho prefereixes també pots enviar-nos un correu electrònic info@agerair.com, on podrem resoldre els teus dubtes sobre les nostres activitats de parapent a Lleida. Pocs dies abans et trucarem per concretar l'hora ja que depenem de les condicions climàtiques per a unes excel·lents condicions i gaudir en el nostre parapent a Lleida.