Parapent biplaça a Ager

Parapent biplaça a Ager

Experiència única a parament biplaça a Àger

Si sempre has volgut volar i gaudir d'una experiència original, no esperis més Agerair és la solució. En Agerair estem situats a Àger, des de 1997. T'oferim vols en parapent biplaça a Àger amb pilots experimentats i titulats per la Generalitat de Catalunya i aviació civil, gaudeix d'una experiència única gaudint d'un agradable vol en parapent biplaça a Àger. Els nostres activitats en parament biplaça a Àger són per a tothom, no hi ha límit d'edat o limitació física per gaudir de la nostra activitat.

En els vols en parapent biplaça a Àger estaràs acompanyat per un dels nostres pilots instructors i gaudiràs dels impressionants paisatges del Prepirineu Català. A més també et brindem l'oportunitat de gravar la nostre vol en parament biplaça a Àger i en l'aterratge obtindràs un USB per poder desar el teu record i gaudir-ne en qualsevol moment.

Gaudeix amb Agerair

Truca'ns al telèfon 692 470 153 o si ho prefereixes pots contactar amb nosaltres al nostre correu electrònic info@agerair.com, resoldrem els teus dubtes sobre els nostres vols en parament biplaça a Àger.

No només ens avala els nostres 20 anys d'experiència en vol i la nostra titulació oficial, a més oferim la màxima seguretat en vol i tenim la confiança i l'entusiasme de tots els nostres clients en les nostres experiències en parapent biplaça a Àger.

Agerair empresa dedicada a les activitats de Parapent biplaça a Ager