Salts en parapent a Ager

Salts en parapent a Ager

Experiència única Salts en parapent a Ager

Agerair empresa dedicada a les Salts en parapent a Ager

Si t'agrada volar i vols sentir el vent a la cara, apunta't al nostres salts en parapent a Àger. Des de fa temps, aquest esport està guanyant seguidors, tothom gaudeix d'una experiència amb un parapent queda apassionat per les agradables sensacions que transmet un vol en parapent. Agerair és la solució, realitzem salts en parapent a Àger, des de 1997. Tots els nostres pilots són experimentats i titulats per la Generalitat de Catalunya i aviació civil. Gaudeix d'una experiència única de en gaudir d'un agradable vol en parapent biplaça. Els nostres salts en parapent a Àger són realitzats al Prepirineu català. Podràs gaudir de paisatges impressionants i gravar-ho per recordar amb la família i amics les emocions que experimentaràs amb aquesta experiència.

Gaudeix amb Agerair

Truca'ns al telèfon 692.470.153 o si ho prefereixes pots contactar amb nosaltres al nostre correu electrònic info@agerair.com, resoldrem els teus dubtes sobre els nostres salts en parapent a Àger.

No només ens avala els nostres 20 anys d'experiència en vol i la nostra titulació oficial, a més oferim la màxima seguretat en vol i tenim la confiança i l'entusiasme de tots els nostres clients en les nostres experiències en parapent a Àger.