Vols en parapent a Lleida

Vols en parapent a Lleida

Realitza vols en parapent a Lleida

Agerair situada a Àger localitat de Lleida amb més de 20 anys d'experiència en vols en parapent a Lleida, disposem dels millors pilots professionals amb titulació emesa per la Generalitat de Catalunya. Podràs gaudir amb total seguretat i còmodament dels nostres vols en parapent a Lleida. Realitzem els vols molt agradables i suaus sense sensacions de caiguda fortes, encara que si el que busques són emocions fortes també podem fer acrobàcies.

A Agerair et donem l'oportunitat de gaudir amb els nostres vols en parapent a Lleida, que consisteixen en realitzar còmodes vols, gaudint d'un passeig per la vall perquè gaudeixis dels impressionants paisatges com la plana de Lleida.

Regala una experiència original

A la zona de Catalunya tenim les millors zones a nivell mundial per a activitats en parapent. Realitzem els nostres vols en una vall molt segura sense obstacles o turbulències, amb el que et assegurem que la teva activitat amb volant en parapent a Lleida serà inoblidable.

Per reservar la teva experiència en vols en parapent a Lleida és molt senzill, només cal trucar al nostre número de telèfon 692 470 153 o si ho prefereixes també pots enviar-nos un correu electrònic info@agerair.com, on podrem resoldre els teus dubtes sobre les nostres activitats de parapent a Lleida. Pocs dies abans et trucarem per concretar l'hora ja que depenem de les condicions climàtiques per a unes excel·lents condicions i gaudir en els nostres vols en parapent a Lleida.

Agerair empresa dedicada a les Vols en parapent a Lleida