Vols en parapent a Àger

Vols en parapent a Àger

Gaudeix dels nostres vols en parapent a Àger

Agerair empresa dedicada a les Vols en parapent a Àger

Agerair des de 1997 ofereix vols en parapent a Àger amb pilots experimentats i titulats per la Generalitat de Catalunya i aviació civil. Gaudeix d'una experiència única d'un agradable vol en parapent. Els nostres vols en parapent a Àger són molt agradables i suaus amb la comoditat d'un enlairament lent, encara que si el que busques són emocions fortes també podràs trobar-les a Agerair.

Els vols en parapent a Àger consisteixen en realitzar còmodes vols, enlairant suaument. Gaudiràs dels impressionants paisatges del Prepirineu Català. Durant el vol en parapent a Àger, gaudiràs de paisatges com: Pantà de Canyelles, Congost de Mont-rebei, La plana de Lleida, Pantà de Camarasa, i molts paisatges més per recordar i gravar durant el seu vol. A més també et brindem l'oportunitat de gravar el vol en parapent a Àger i a l'aterrar obtindràs un USB per poder desar el teu record i gaudir de l'en qualsevol moment.

Gaudeix amb Agerair

Truca'ns al telèfon 692 470 153 o si ho prefereixes pots contactar amb nosaltres al nostre correu electrònic info@agerair.com, resoldrem els teus dubtes sobre els nostres vols en parapent a Àger.

No només ens avala els nostres 20 anys d'experiència en vol i la nostra titulació oficial.T'oferim la màxima seguretat en vol i tenim la confiança i l'entusiasme de tots els nostres pasatgers que han fet vols en parapent a Àger.

Creiem que la teva seguretat està per sobre de tot